Menu

Oferim suport WhatsApp pe numarul de contact

Limuzine
Tulcea

Limuzine de inchiriat in Tulcea la pret special

Cu un parc de peste 20 de limuzine de inchiriat, Prestige Limousine va ofera cel mai bun pret pentru limuzine de inchiriat in Tulcea (nunta, botez, evenimente private etc) . Oferim si servicii extra la pret redus: fum greu si gheata carbonica pentru valsul mirilor, artificii, cabina foto, porumbei, covor rosu si stalpisori pentru biserica,furatul miresei cu limuzina si talibani soldati americani sau Micky Mouse si nu numai.

Suna acum la nr 0745.288.588 (ne puteti contacta si pe whatsapp) sau cere acum o oferta personalizata pe email inchiriere@prestigelimousine.ro). Reduceri in timpul saptamanii si duminica .Venim in toata tara.

Situat intr-un cadru pitoresc, langa Delta Dunarii, Tulcea are farmecul sau, chiar daca nu este printre cele mai mari orase din tara. Nu e de mirare ca tulcenii pun mare accent pe evenimentele private, puternic personale, cum sunt nunta sau botezul. Iar traditia este extrem de importanta, insa poate fi diversificata cu elemente noi, moderne, care sa impresioneze invitatii. Alegeti inchirierea unei limuzine de lux in Tulcea pentru nunta sau botez!

Un transport de lux cu limuzina nu numai ca va scapa de un stres, dar va reprezenta un moment special, elegant, cand veti sosi la biserica sau la restaurant! Capacitatile sunt variate, astfel ca se poate asigura transportul numeroaselor persoane, insa de baza vor fi, cu siguranta, nasii si parintii/socrii, venind in sprijinul cuplului la nunta sau la botez. Optati pentru acest 'transfer' cu limuzina, iar intre biserica si restaurant, puteti opri in apropiere de faleza, pentru niste poze excelente!

Mai mult, limuzina poate fi utila si in scopuri de business. Fiind sediul a numeroase societati importante, precum ALUM SA sau VARD Tulcea, o limuzina eleganta poate asigura transportul in conditii de lux pentru invitatii societatilor, precum si tururi speciale ale orasului sau zonelor de imprejurimi. Se poate asigura astfel si transferul de la Aeroportul Delta Dunarii Tulcea.

Alegeti un mijloc de transport luxos, care se va potrivi perfect evenimentelor si nevoilor dvs! Solicitati o oferta personalizata, iar noi va vom oferi cele mai bune servicii de inchiriere limuzine din Tulcea la preturi excelente!Reduceri in timpul saptamanii si duminica .

VEZI LISTA COMPLETA DE SERVICII

Alege Prestige Limousine

Cu ocazia evenimentelor speciale din viata ta, fiecare moment trebuie trait din plin! Transportul trebuie sa fie si el de cea mai buna calitate, iar optiunea ideala o reprezinta, in acest caz, inchirierea unei limuzine de lux.
Cu un parc auto ce cuprinde peste 20 de limuzine de inchiriat la pret special , impecabile atat estetic cat si tehnic , la noi vei gasi masina potrivita pentru orice eveniment din viata ta: limuzine pentru nunta , limuzine pentru botez , limuzine pentru balul bobocilor , inchirieri limuzine moderne pentru turul orasului Tulcea , petrecerea burlacilor sau afaceri , inchiriere limuzine de epoca si automobile de epoca pentru tematica retro , transfer aeroport cu limuzina (airport pick-up) , evenimente vip si nu numai .


LIMUZINE DE INCHIRIAT

Peste 20 de limuzine in parcul nostru auto. Fie ca inchiriezi o limuzina moderna fie una de epoca, confortul tau este prioritatea noastra numarul unu.

CEL MAI MIC PRET

Actualizam preturile astfel incat tu sa beneficiezi de cea mai buna oferta de pe piata. Preturile sunt negociabile in functie de durata inchirierii.

CADOUL IDEAL

Fie ca vrei sa-ti surprinzi persoana iubita sau participi la un eveniment (nunta, bal, botez) nu vei da gres alegand o plimbare cu limuzina Prestige.

ECHIPA DE PROFESIONISTI

Serviciile si soferii nostrii sunt la cele mai inalte standarde pentru ca tu sa te bucuri de o experienta inedita.

CONTACTEAZA UN CONSILIER PRESTIGE