Menu

Oferim suport WhatsApp pe numarul de contact

Limuzine
Pitesti

Limuzine de inchiriat in Pitesti la pret special

Cu un parc de peste 20 de limuzine de inchiriat, Prestige Limousine va ofera cel mai bun pret pentru limuzine de inchiriat in Pitesti (nunta, botez, evenimente private etc) . Oferim si servicii extra la pret redus: fum greu si gheata carbonica pentru valsul mirilor, artificii, cabina foto, porumbei, covor rosu si stalpisori pentru biserica,furatul miresei cu limuzina si talibani soldati americani sau Micky Mouse si nu numai.

Suna acum la nr 0745.288.588 (ne puteti contacta si pe whatsapp) sau cere acum o oferta personalizata pe email inchiriere@prestigelimousine.ro). Reduceri in timpul saptamanii si duminica .Venim in toata tara.

Indiferent ca vorbim de evenimente personale, private, sau de evenimente publice, culturale si sociale, nu exista nici un dubiu cu privire la Pitesti: este un oras activ, cu oameni dornici sa petreaca la momentul potrivit! Iar nunta si botezul sunt sigur in top, fiind organizate extrem de detaliat. Un element important nu trebuie sa va scape intr-un astfel de caz: transportul. Nu aveti nicio idee? Venim noi in ajutorul dvs: inchiriati o limuzina pentru nunta sau botez!

Ca miri sau cuplu proaspat de parinti, va veti bucura de un transport confortabil si sigur, intr-o masina de lux, in drum spre biserica si/sau restaurant. In functie de capacitate, puteti alege sa fiti insotiti si de nasi sau parinti/socri, iar pana sa ajungeti la restaurant, puteti face opriri pentru mini-sedinte foto - un loc perfect este zona padurii Trivale!

Este o alegere practica pentru diverse evenimente si situatii! Sigur va veti convinge cand veti primi oferta noastra personalizata, cu servicii premium la preturi excelente! Venim in toata tara : limuzine de inchiriat in Pitesti, limuzine de inchiriat la Curtea de Arges , limuzine de inchiriat in Mioveni, limuzine de inchiriat in Campulung etc. Reduceri in timpul saptamanii si Duminica.

VEZI LISTA COMPLETA DE SERVICII

Alege Prestige Limousine

Cu ocazia evenimentelor speciale din viata ta, fiecare moment trebuie trait din plin! Transportul trebuie sa fie si el de cea mai buna calitate, iar optiunea ideala o reprezinta, in acest caz, inchirierea unei limuzine de lux.
Cu un parc auto ce cuprinde peste 20 de limuzine de inchiriat la pret special , impecabile atat estetic cat si tehnic , la noi vei gasi masina potrivita pentru orice eveniment din viata ta: limuzine pentru nunta , limuzine pentru botez , limuzine pentru balul bobocilor , inchirieri limuzine moderne pentru turul orasului Pitesti , petrecerea burlacilor sau afaceri , inchiriere limuzine de epoca si automobile de epoca pentru tematica retro , transfer aeroport cu limuzina (airport pick-up) , evenimente vip si nu numai .


LIMUZINE DE INCHIRIAT

Peste 20 de limuzine in parcul nostru auto. Fie ca inchiriezi o limuzina moderna fie una de epoca, confortul tau este prioritatea noastra numarul unu.

CEL MAI MIC PRET

Actualizam preturile astfel incat tu sa beneficiezi de cea mai buna oferta de pe piata. Preturile sunt negociabile in functie de durata inchirierii.

CADOUL IDEAL

Fie ca vrei sa-ti surprinzi persoana iubita sau participi la un eveniment (nunta, bal, botez) nu vei da gres alegand o plimbare cu limuzina Prestige.

ECHIPA DE PROFESIONISTI

Serviciile si soferii nostrii sunt la cele mai inalte standarde pentru ca tu sa te bucuri de o experienta inedita.

CONTACTEAZA UN CONSILIER PRESTIGE