Menu

Oferim suport WhatsApp pe numarul de contact

Limuzine
Buzau

Limuzine de inchiriat in Buzau la pret special

Cu un parc de peste 20 de limuzine de inchiriat, Prestige Limousine va ofera cel mai bun pret pentru limuzine de inchiriat in Buzau (nunta, botez, evenimente private etc) . Oferim si servicii extra la pret redus: fum greu si gheata carbonica pentru valsul mirilor, artificii, cabina foto, porumbei, covor rosu si stalpisori pentru biserica,furatul miresei cu limuzina si talibani soldati americani sau Micky Mouse si nu numai.

Suna acum la nr 0745.288.588 (ne puteti contacta si pe whatsapp) sau cere acum o oferta personalizata pe email inchiriere@prestigelimousine.ro). Reduceri in timpul saptamanii si duminica .Venim in toata tara.

Situat in Muntenia, la putin peste 100 km de Bucuresti, orasul Buzau se afla in primele 20 de orase din Romania ca numar de locuitori. Fost centru negustoresc si industrial, orasul se bucura de evenimente culturale publice, dar si private, personale, la care se doreste asigurarea unor servicii de cea mai buna calitate!

Punand accent pe traditie, toata lumea cunoaste importanta unor evenimente personale importante, cum ar fi nunta sau botezul. Avand numeroase sali si restaurante deosebite pentru asigurarea unor experiente memorabile, atat in oras, cat si in imprejurimi, puteti contribui la maiestuozitatea evenimentului prin inchirierea unei limuzine!

In functie de tipul de eveniment si de modelul ales, se poate asigura transportul cu o limuzina de lux in Buzau la biserica si/sau restaurant pentru cuplul de miri sau de parinti, nasi si membri apropiati de familie. Atmosfera magica de celebrare a evenimentului special se va pastra in limuzina, sporita de facilitatile moderne si confortul acesteia. In plus, bauturile (apa, sucuri, sampanie + gheata, pahare) sunt include 'din partea casei' pentru toti pasagerii!

Reduceri in timpul saptamanii si duminica .

VEZI LISTA COMPLETA DE SERVICII

Alege Prestige Limousine

Cu ocazia evenimentelor speciale din viata ta, fiecare moment trebuie trait din plin! Transportul trebuie sa fie si el de cea mai buna calitate, iar optiunea ideala o reprezinta, in acest caz, inchirierea unei limuzine de lux.
Cu un parc auto ce cuprinde peste 20 de limuzine de inchiriat la pret special , impecabile atat estetic cat si tehnic , la noi vei gasi masina potrivita pentru orice eveniment din viata ta: limuzine pentru nunta , limuzine pentru botez , limuzine pentru balul bobocilor , inchirieri limuzine moderne pentru turul orasului Buzau , petrecerea burlacilor sau afaceri , inchiriere limuzine de epoca si automobile de epoca pentru tematica retro , transfer aeroport cu limuzina (airport pick-up) , evenimente vip si nu numai .


LIMUZINE DE INCHIRIAT

Peste 20 de limuzine in parcul nostru auto. Fie ca inchiriezi o limuzina moderna fie una de epoca, confortul tau este prioritatea noastra numarul unu.

CEL MAI MIC PRET

Actualizam preturile astfel incat tu sa beneficiezi de cea mai buna oferta de pe piata. Preturile sunt negociabile in functie de durata inchirierii.

CADOUL IDEAL

Fie ca vrei sa-ti surprinzi persoana iubita sau participi la un eveniment (nunta, bal, botez) nu vei da gres alegand o plimbare cu limuzina Prestige.

ECHIPA DE PROFESIONISTI

Serviciile si soferii nostrii sunt la cele mai inalte standarde pentru ca tu sa te bucuri de o experienta inedita.

CONTACTEAZA UN CONSILIER PRESTIGE