Transfer aeroport Henri Coanda Bucuresti

Pret incepand cu 70 EUR

- airport transfer Bucharest Henri Coanda-Otopeni

- pret special inchiriere limuzina transfer aeroport

- sampanie inclusa in pret

limuzina de inchiriat Hover Bucuresti

Oferim servicii profesionale si moderne pentru transfer Aeroport Otopeni Bucuresti .

Datorita experientei acumulate si a serviciilor oferite la cele mai inalte standarde , suntem în mod frecvent recomandati de catre clientii nostri, fapt care ne-a motivat sa ne marim flota .

Pentru a fi preluat de la aeroport, trebuie doar sa ne spuneti data si ora sosirii, iar indiferent de acestea si de conditiile meteorologice, vom ajunge la timp pentru întâmpinarea dumneavoastra . Limuzina va asteapta cu sampanie din partea casei , inclusa in pret .

În funcție de numărul de persoane și de cantitatea de bagaje, puteți alege una din limuzinele noastre de la 7 persoane pana la 20 persoane. Avem peste 20 de limuzine de inchiriat potrivite pentru orice numar de pasageri.

Suna acum pentru oferta
0745.288.588
Servicii presitge limousine
  • Asiguram confidentialitatea si protectia datelor personale. Asiguram confidentialitatea si protectia datelor personale.
  • Suntem punctuali si ne deplasam la locatia clientului. Suntem punctuali si ne deplasam la locatia clientului.
  • Suntem o echipa de profesionisti si vrem sa-ti demonstram asta. Suntem o echipa de profesionisti si vrem sa-ti demonstram asta.
  • O plimbare cu limuzina poate fi oricand un cadou special. O plimbare cu limuzina poate fi oricand un cadou special.
  • Devino clientul nostru si la urmatoarea comanda primesti discount. Devino clientul nostru si la urmatoarea comanda primesti discount.
  • Pentru ca suntem OK vrem sa ne recomanzi tuturor prietenilor tai. Pentru ca suntem OK vrem sa ne recomanzi tuturor prietenilor tai.

O alta optiune