Cabina Foto

Pret incepand cu 99 EUR
Metoda potrivita pentru a alunga orice urma de monotonie. Cabina foto este un serviciu ce se potriveste de minune oricarui eveniment, fie ca este vorba de corporate, nunta, botez sau lansare de produs. 
Tarif inchiriere cabina foti: de la 130 eur
Cabina foto nunta

Toate cabinele noastre sunt dotate cu monitoare touchscree, camere foto DSLR, sistem de iluminat profesional si imprimante foto ce va vor oferi printuri in doar 12 secunde, rezistente la apa si praf.
Alege dintre cele 2 formate disponibile – tipul photostrip (semn de carte) sau clasicele fotografii.
Cabina foto deschisa (open-air) sau inchisa cu copertine? Nu va faceti griji. Dispunem de ambele tipuri de photobooth, drept urmare suntem pregatiti pentru orice tip optati. Cabina foto este perfecta pentru petreceri corporate, lansari de produse, targuri de carte, aniversari, majorate, petreceri private, iar lista nu se opreste aici.
Ai o idee? Contacteaza-ne si noi vom reusi sa o punem in practica. Cutia cu poze aduce un munte de culoare evenimentului vostru!

Suna acum pentru oferta
0745.288.588
Servicii presitge limousine
  • Asiguram confidentialitatea si protectia datelor personale. Asiguram confidentialitatea si protectia datelor personale.
  • Suntem punctuali si ne deplasam la locatia clientului. Suntem punctuali si ne deplasam la locatia clientului.
  • Suntem o echipa de profesionisti si vrem sa-ti demonstram asta. Suntem o echipa de profesionisti si vrem sa-ti demonstram asta.
  • O plimbare cu limuzina poate fi oricand un cadou special. O plimbare cu limuzina poate fi oricand un cadou special.
  • Devino clientul nostru si la urmatoarea comanda primesti discount. Devino clientul nostru si la urmatoarea comanda primesti discount.
  • Pentru ca suntem OK vrem sa ne recomanzi tuturor prietenilor tai. Pentru ca suntem OK vrem sa ne recomanzi tuturor prietenilor tai.

O alta optiune