Furatul miresei cu limuzina

Pret incepand cu 100 EUR
Planifica fiecare aspect al nuntii, pentru a fi cat mai putin stresat!
Apeleaza la noi pentru un moment special, inedit – furatul mirese cu limuzina si talibani sau americani
Tarif furat mireasa cu limuzina si talibani: de la 100 euro
furatul miresei cu limuzina

Nicio nunta nu este completa fara furatul miresei, moment in care mirele isi arata dragostea, negociind pentru a-si recastiga mireasa!
Ne ocupam noi de tot – furam mireasa cu limuzina si talibani / americani sau cu Mickey Mouse! Mireasa, impreuna cu 5 prietene si cu nasa, va fi plimbata prin oras cu limuzina Hover, timp de aproximativ 40 de minute.
Dupa aceea, ea se intoarce la restaurant si incep negocierile! Confortul, siguranta si voia buna sunt asigurate de noi, astfel ca mireasa nu va lipsi prea mult de la propria-i nunta, iar mirele nu se va chinui prea mult in procesul de negociere.

Suna acum pentru oferta
0745.288.588
Servicii presitge limousine
  • Asiguram confidentialitatea si protectia datelor personale. Asiguram confidentialitatea si protectia datelor personale.
  • Suntem punctuali si ne deplasam la locatia clientului. Suntem punctuali si ne deplasam la locatia clientului.
  • Suntem o echipa de profesionisti si vrem sa-ti demonstram asta. Suntem o echipa de profesionisti si vrem sa-ti demonstram asta.
  • O plimbare cu limuzina poate fi oricand un cadou special. O plimbare cu limuzina poate fi oricand un cadou special.
  • Devino clientul nostru si la urmatoarea comanda primesti discount. Devino clientul nostru si la urmatoarea comanda primesti discount.
  • Pentru ca suntem OK vrem sa ne recomanzi tuturor prietenilor tai. Pentru ca suntem OK vrem sa ne recomanzi tuturor prietenilor tai.

O alta optiune